Midtjylland

Gammel Estrup

Gratis koncert og fællessang med Nanna Kamp og Mads Bærentzen Duo

Kom til en stemningsfuld koncert med fællessang i Riddersalen på Gammel Estrup i anledning af Herregårdenes Dag.

Denne eftermiddag bliver der mulighed for både at synge med samt høre et par duoindslag fra den unge sangerinde Nanna Kamp og jazzpianisten Mads Bærentzen.

Duoen udgav i februar 2021 deres debutalbum “Kindness in your eyes” med nyskrevet musik af Mads Bærentzen og tekster af forfatter Helle Hansen. Albummet blev dette år nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets Vokaljazzudgivelse. Udover dette har duoen også et repertoire bestående af en række danske salmer og sange i moderne fortolkninger inspireret af den nordiske folketone i et lyrisk, improviseret musikalsk univers.

Nanna Kamp og Mads Bærentzen Duo

Sangerinden Nanna Kamp har i en årrække været en af de bærende vokale kræfter i det prisbelønnede Århus Pigekor og sidenhen i Akademisk Kor Aarhus samt som medlem af kantoriet i Skt. Lukas Kirke i Aarhus. Med sin eminente, lyriske og teknisk velfunderede frasering og rene klang, er Nanna et lysende musikalsk talent, man helt sikkert vil komme til at høre meget mere til de kommende år.

Pianisten Mads Bærentzen har siden sin debut fra solistklassen på Det Jyske Musikonservatorium i 2001 optrådt i både ind- og udland, såvel med egne projekter og som sideman i en række sammenhænge, bla. med de amerikanske sangere Dianne Reeves og Kurt Elling. Han har desuden udgivet en række albums i eget navn, bla. to med fortolkninger af danske salmer “Se, nu stiger solen” og “Natten er så stille”. Desuden har han siden 2001 været fast medlem af Aarhus Jazz Orchestra (tidl. Klüvers Big Band) samt stået i spidsen for sin egen trio, Mads Bærentzen Trio samt en række andre projekter, bla. med sangerne Marie Carmen Koppel, Sienna Dahlen (CAN), Vivian Sessoms (US) og saxofonisten Tim Ries (US).

Slut af med en middag på Restaurant Den Gamle Stald

Restaurant Den Gamle Stald, der ligger et stenkast fra Gammel Estrup, er klar med en lækker menu efter koncerten. Pris 225,- for 2 retter. Tilkøb af dessert +95,-

Se mere på Den Gamle Stalds hjemmeside, og husk bordbestilling på T 2927 4133.

Forret:

Rillette af laks med sprød rugbrød, bitre salater og citrusmayo, dertil brød og smør

Hovedret:

Kylling Danoise med hvide kartofler, agurkesalat, rabarberkompot, brun sovs (med V) og grøn salat med mormor dressing.

Dessert:

Rød grød med fløde.

Tidspunkt

20. august kl. 17-18.

Sted

Randersvej 2, 8963 Auning.

Pris og tilmelding

Det er gratis at være med til koncerten.

Tilmelding på T 8648 3001 eller museumsbutikken@gammelestrup.dk, hvis du vil sikre dig en plads. Ellers bare duk op i døren.

For mere info om arrangementet kontakt museumsbutikken@gammelestrup.dk eller tlf. 8648 3001.

Bordbestilling på Den Gamle Stald på T 2927 4133.

Se mere om Gammel Estrups historie