Midtjylland

Gammel Estrup

Gratis koncert med klassisk guitarist Peter Howard Jensen

Peter Howard Jensen

Peter Howard Jensen regnes af kritikere og publikum som en af de fineste guitarister i sin generation. Hans aktive karriere som solist i ensemblesammenhænge og som eneoptrædende har bragt ham til alle musikkens større hovedstæder som London, Paris, Berlin, Milano, Wien, Washington D.C., Melbourne, Seoul, Sydney Operahus, Teatro Colon i Buenos Aires og New Yorks Carnegie Hall samt Lincoln Center. Peter Howard Jensen er modtager af Kong Frederik og Dronning Ingrids Musiklegat for excellence i koncertopførelse.

Med en virtuos teknik og et dybtfølt musikalsk udtryk, bliver Peter Howards publikum præsenteret for højtudviklede opførelser fra barokken til det 21. århundrede. Desuden udvider han sit instruments rolle i klassisk musik ved at gå ud over det traditionelle guitarrepertoire og spiller værker specielt arrangeret for guitar af Bach, Vivaldi, Haydn, og Schubert.

Peter Howard fik som den første skandinaviske guitarist Professional Studies Diploma fra Manhattan School of Music i New York City. Og han er som den eneste danske guitarist nogensinde blevet udgivet på det eksklusive plademærke Deutsche Grammophon.

Program

Ved koncerten spiller Peter Howard blandt andet værker af Weiss, Bach, Sor og Albeniz.

Detaljeret program følger.

Slut af med en middag på Restaurant Den Gamle Stald

Ønsker man at spise efter koncerten, kan man booke bord på Den Gamle Stald, som ligger på området.

Se mere og book bord på: dengamlestald.nu.

Tidspunkt

18. august kl. 17-18.

Sted

Randersvej 2, 8963 Auning.

Pris og tilmelding

Det er gratis at være med til koncerten.

Tilmelding på T 8648 3001 eller museumsbutikken@gammelestrup.dk, hvis du vil sikre dig en plads. Ellers bare duk op i døren.

For mere info om arrangementet kontakt museumsbutikken@gammelestrup.dk eller tlf. 8648 3001. Se også Gammel Estrups hjemmeside.

Se mere om Gammel Estrups historie