Sjælland

Gjorslev

Oplev Gjorslev gods

Gjorslev Gods danner rammen, når Borggården bliver besøgt af passionerede historieformidlere, museer og kulturaktører. De står klar til at tage dig med på en rejse gennem tiden med spændende fortællinger og aktiviteter.

Også Gjorslev Slot står åbent for udforskning, når du træder ind i slottets fortryllende atmosfære. Oplev historiens vingesus når de stemningsfulde sale igen lægger vægge til festlig dans og musik, syslende adelsfruer m.m.

Program og aktiviteter

Glæd dig til opvisninger, musikalske indslag og historiske demonstrationer, der vil bringe fortiden til live, vække din nysgerrighed og begejstre dine sanser. Følg med i programmet for at opleve de særlige indslag og mød deltagerne hele dagen. Du vil få mulighed for at prøve håndværk, historiske dansetrin og meget mere, og gå heller ikke glip af historisk quiz, en snak med Modstandsgruppen eller de stevnske museer.

Mange af de programsatte aktiviteter, vil være på programmet flere gange.

Vær med til at fejre historien

Tag dine nærmeste med til en sommerdag fyldt med latter og historiske opdagelser. Uanset om du er en historieentusiast eller blot nysgerrig efter at udforske fortiden, vil Herregårdenes Dag være en kilde til eventyr, læring og uforglemmelige minder.

Lad os sammen fejre fortiden i de smukke omgivelser på Gjorslev Gods. Fra middelalderens borgvægge til enevældens aristokratiske sammenkomsters og modstandsbevægelsens heroiske kamp – Gjorslevs historie handler om magt, adel og kongelige, men også landbrug, klint og Stevns.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag, hvor historien lever på tværs af tid!

Tidspunkt

18. august kl. 10-16

Sted

Gjorslevvej 20, 4660 Store Heddinge, Stevns.

Pris og tilmelding

Køb billet via www.gjorslev.dk: Voksne: 90 kr. Børn 3-11 år: 30 kr. Børn 0-3 år: gratis

Køb billet i døren: Voksne 100 kr. Børn 3-11 år: 40 kr. Børn 0-3 år: gratis

For mere info om arrangementet se www.gjorslev.dk eller kontakt event@gjorslev.dk / tlf: 2323 5881.

Se mere om Gjorslevs historie