Midtjylland

Nørre Vosborg

Oplev Nørre Vosborg inde og ude

Herregårdsrundvisning

Kom med på guidet rundvisning i hovedhuset med lokal guide Lone Nørgård. Lone har et indgående kendskab til Nørre Vosborgs historie, og ved rigtig meget om familien Tang, som ejede Nørre Vosborg i midten af 1800-tallet. Lone vil fortælle om dagligdagen, familien og deres 6 døtre og det liv de levede dengang. Lone vil også gå ind i fortællingen om, hvordan familien Tang og deres gæster tilbragte somrene på Herregården.

Oplev undervejs blomsterdekorationer i huset sale og gemakker kreeret af Nørre Vosborgs dygtige frivillige blomsterpiger. I gården har vi fundet stylterne frem, så du også kan prøve kræfter med balancekunsten på de skæve brosten.

Rundvisningen begynder kl. 11 og varer omkring 1 time.

Naturvandring omkring herregården

Kom med Gert Hingebjerg, pensioneret major og passioneret naturmand, med på en rask herregårds-spadseretur i Nørre Vosborgs smukke natur, og hør om både skov, å og vildt omkring herregården.

Gert kender Storeåen, som den svinger sig smukt igennem landskabet, og turen vil blive krydret med anekdoter fra fortiden, nutiden og de nye planer for vådområdet Vosborg Enge.

Turen starter ved Porttårnet kl. 10.45. Ruten er godt 3 km lang og er ikke egnet for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Herregårdsfrokost

Restaurant Classique står klar med en overdådig herregårdsfrokost.

Her får måltidet hovedrollen og danner på den måde rammen omkring det sociale samvær og er med til at skabe den gode og hyggelige søndagsstemning. Sæt jer til rette og nyd de mange indtryk i form af god stemning, summende stemmer, herlige dufte og smukke anretninger, som i en lind strøm kommer frem til bordet, I sidder ved.

Konceptet hedder sharefood, så alle omkring bordet spiser det samme og kan lade fadene passere rundt, så alle får smagt lidt af det hele. På den måde kommer I hinanden ved, når I skal række fadene rundt eller vende jer til sidemanden for at hjælpe med at servere.

Konceptet er simpelt – alt er nemlig inkluderet i prisen. De kolde retter står klar på bordene, når I sætter jeg – og de lune retter kommer efterfølgende, når I er klar til det. Drikkevarerne henter man selv i baren efter behov. 

Menuen er endnu ikke fastsat. Men vi tør godt garantere at det bliver godt!

Tidspunkt

18. august kl. 10-16.

Naturvandring kl. 10.45.

Rundvisning kl. 11.00.

Herregårdsfrokost kl. 12.30-14.45.

Sted

Vembvej 35, 7570 Vemb.

Pris og tilmelding

Det koster 100 kr. at deltage i rundvisning eller naturvandring. Børn til og med 17 år har gratis entre på herregården. Billetter købes online på Nørre Vosborgs hjemmeside eller i døren.

Herregårdsfrokost kan bestilles og nydes i restaurant Classique til 399 kr. pr. person (199 kr. for børn op til 11 år). Bordbestilling er nødvendigt på tlf. 9748 4897 eller hotel@hotelvosborg.dk (sharefood-konceptet giver desværre ikke mulighed for at tage hensyn til diæter, allergier o.lign.).

For mere info om arrangementet se Nørre Vosborgs hjemmeside eller kontakt info@nrvosborg.dk eller T 9748 4897.

Se mere om Nørre Vosborg